fredag 30 mars 2012

Intet är som väntanstider...

Nu när vi snart går in i april tycker jag att denna vers på denna underbara jugendbonad är mer än rätt.Intet är som väntanstider, vårflodsveckor, knoppningstider
Ingen maj en dager sprider, som den klarnande april

Helt underbara färger och fantastiskt hantverk. Är otroligt svag för dessa bonader, har en till, den hittar ni här.

tisdag 27 mars 2012

Vackert hem i tv-rutan

Tittar just nu på Once upon a time. En serie om folket i den lilla staden Storybrook som är under en stark förtrollning och som egentligen är karaktärer från alla våra kända sagor. Gennifer Goodwin spelar lärarinnan Mary Margaret Blanchard och även Snövit. Hennes lägenhet i serien är en fröjd för oss som är galna i lantlig inredning. En härlig blandning av nött, loppat, lantligt med inslag av industri. Otroligt snyggt med stor vill-ha-känsla! Stilen går igenom även i hennes karaktärs kläder som är härligt romantiska utan att bli för sockersöta med en känsla av 50-60 tal.© 2011 American Broadcasting Companies, Inc.

söndag 25 mars 2012

Renässans för bakbord

Undrar om det har bakats mycket på detta bakbord som jag har kommit över? Har letat länge och väl efter ett sådant bord och äntligen hittade jag ett på tradera. Rejäl och med praktiska handtag. Dessa är ju omåttligt populära idag nu när bakrevolutionen drar över landet. Inga upphetsande bilder blev det, lite svårfotat när det inte är i sin riktiga miljö. Den dagen när jag har mitt lantkök så finns en given plats för detta bord.

Behöver nog en rejäl rengöring. Läste i Allt i hemmets lantspecial från förra året att lite flytande galltvål med ljummet vatten ska vara bra, den behöver nog lite såpa med. Ett uppdrag för morgondagens lediga dag :)

tisdag 20 mars 2012

Nytt till våren

Våren är på frammarsch, fast igår var det vartannat väder med sol, snö och riktigt hårda vindar och när jag vaknade idag var det vitt på backen men det kommer försvinna redan imorgon då det blir sol och +12 grader. Trots detta finns det en stor längtan att fylla på vårgarderoben Jag blir alltid förtrollad av kläder i blått, från ljust till marint. Blått tillsammans med vitt är säkra kort till vår och sommar.

 Ett par marinblå chinos från Boomerang fick häromveckan följa med hem. En bra modell med lite högre midja som håller in de fladdriga vintervalkarna (har dem i beige också :-))
Ursnygga skor i cognacsfärgat skinn och kilklack från Vagabond. Passar till allt och perfekt för oss som inte vill vingla runt på skyhöga och smala klackar.
  och till sist en underbar tunika från Odd molly :)

söndag 18 mars 2012

Ett par till kan ju inte skada

Har inhandlat fler plåtburkar som jag just nu har dille på. Men efter de här känner jag mig rätt nöjd med den lilla skara som jag lyckats få ihop. Från stort till litet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...