fredag 26 oktober 2012

Första snön och kartväska

Gårdagskvällen gav en aning vad man skulle se när man drog upp rullgardinen i morse. Säsongens första snötäcke, om än lite tunt och kornigt så låg det ändå där och ligger fortfarande kvar nu på eftermiddagen. Då var det ju väldigt passande när julnumret av Lantliv dök ner i brevlådan idag :)
Nedan visas senaste fyndet från tradera, en gammal kartväska i canvas med läderdetaljer från det militära med en massa tre kronor på. Härlig grej :)

En liten husuppdatering: Det var måååånga på visningen och det blev en andra visning förra helgen för oss som var särskilt intresserade. Vi la ett par bud men priset drog iväg och vi var tvungna att stanna. Dock lever hoppet kvar om drömhuset :) Nu laddar jag för en hektisk höstlovsvecka på jobbet.

Ha en fin helg i det vackra vädret!

måndag 15 oktober 2012

Säsongens stickat

Det bästa med hösten är alla vackra och mysiga stickade plagg som dyker upp i butikerna. Här en stickad klänning och tröja i lammull från favoriten Jumperfabriken.

fredag 12 oktober 2012

Kök i grått

På söndag ska vi på husvisning, nu håller vi tummarna :) 

De gamla trägolven finns kvar i alla rum och hela tre stycken kakelugnar finns det. Badrummet och köket är det som mest är i behov av uppdatering. Går därför lite kökstankar. Har bestämt mig att jag vill ha gråa köksluckor. Lite åt dimgrå, askgrå eller åskgrå. Har hittat tre olika kök hos Kvänum som visas nedan.

Detta är Dalby rökgrå...

Sundby rökgrå...

och sista Broby dimgrå.

Lidhults har även dem väldigt fina kök. Tror inte att vi kommer ha råd att köpa någon av dessa kök men de får fungera som utgångspunkt för inspirationen. Ballingslöv har en köksmodell som heter Meny som går att få i pärlgrått som vi funderar på.

Vi vill helst inte ha några överskåp, bänkskiva vill jag ha i ek, alternativt mattslipad svart sten, knoppar alt handtag i järnoxid samt kakel i vitt och diskho i porslin.

En sak till!
Har äntligen fått fast anställning, nu kommer banken bli gladare på mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...