lördag 30 april 2016

Blocketköp

Behövde inte leta så länge som tur var efter en stol som passade min pall. Här i veckan hämtade vi denna stol som jag hittat på blocket, la över en fårskinnsfäll från Skinnwille och sittplatsen blev fulländad.
onsdag 20 april 2016

Pall

Jag har ju dille på stolar och pallar, kan inte få för många och man kan placera dem lite här och där. Har nosat upp denna pall på Tradera. Varianten finns även som skrivbordstol med ryggplatta eller som karmstol. Härlig patina med lagom industrikänsla. Nedan några bilder från min Pinterest där man kan se några varianter. Skulle även vilja ha modellen med ryggplatta och stoppad sits, då skulle jag välja ett halvgrovt gråsvart linnetyg och låta klä om den. Är för övrigt ute efter nätt karmstol där jag har samma tanke.

måndag 11 april 2016

Instagram @villanylund

Här duggar det inte tätt mellan inläggen. Med en 1-åring, övningskörning, teoriplugg och lite ta-det-lugnt så försvinner dagarna i ett nafs! Därför finns jag på Instagram också, mycket mer frekvent uppdatering på loppis/Tradera fynd, nya inredningsköp och bara allmänt vackra saker. Följ mig på @villanylund :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...