söndag 5 februari 2012

Konsten att kunna sälja

Denna vackra bukett köpte jag till mig själv i fredags. Förutom att vara fin har den ett annat syfte också. Vi har tagit ett stort steg på väg mot drömmen om ett hus på landet. På måndag kommer en fotograf för att fota lägenheten som ska läggas ut till försäljning. Jag hoppas att blommorna ska hjälpa till att mjuka upp vårt kök. Vill det sig riktigt väl hoppas vi ha den såld innan sommaren. Dock har vi inget hus att flytta till. Lösningen kommer bli att flytta till mina föräldrar, bo där en tid för att kunna spara pengar till kontantinsatsen. Inte optimalt men det är fantastiskt att ha så underbara föräldrar.

Dock är jag inte hemma när fotografen kommer utan jag har förberett fästmannen på hur jag vill ha det. Själv åker jag till Göteborg för ett studiebesök med jobbet. Nu får vi hålla tummarna att bilderna blir bra och att tågen går som de ska :)

3 kommentarer:

 1. Håller tummarna att ni får er lägenhet såld... Här i förra helgen var vi på lägenhetsvisning som stöd för vår son och det var så ned slående. Kan inte fatta att folk inte gör det trevligt i lägenheten då det är visning... Nu blir det väl så att det blir husbygge istället..
  Ha det bra!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna att ni får den såld..
  Ja det är inte lätt när man måste ha en kontantinsats..
  All lycka till.
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för att ni får lägenheten såld!!!

  Kram Marie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...