tisdag 28 januari 2014

Badrummet tar form

Nu är det inte långt kvar till att vi kan flytta in i vårt badrum och ta en dusch här hemma vilket vi inte gjort på 12 veckor! Vi har ju renoverat husets enda badrum, det har inte varit helt lätt när det har skett under vintern ute på landet i ett gammalt hus :)

Plattsättarna fogade idag och tog sedan farväl, på fredag kommer rörmokaren. Kvar är också list i taket, runt fönster och även fixa till toa-dörren. Golvet är lagt i ett klassiskt rut/rombmönster med fris runt om. Kaklet är från Imola, mönster Habitat som är ett svart och vitt kakel som är lite marmorerat. Det är 10x10 plattor lagt i ett 20x20 mönster med 20x20 på väggarna. I taket har vi pärlspont med 6 st spottar infällda.

Toaletten finns i det nedre vänstra hörnet. Framför den i mitten av vänstra väggen ska vi ha denna kommod med dubbelhandfat från Ikea. Längst in till vänster blir duschen och till höger blir en tvättpelare.


Dessa blandare från Mora armatur vill vi ha men då de är lite dyra har vi köpt ett par liknande lite billigare i väntan på att vi spar ihop till de här. Som sagt, inte långt kvar nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...