onsdag 20 april 2016

Pall

Jag har ju dille på stolar och pallar, kan inte få för många och man kan placera dem lite här och där. Har nosat upp denna pall på Tradera. Varianten finns även som skrivbordstol med ryggplatta eller som karmstol. Härlig patina med lagom industrikänsla. Nedan några bilder från min Pinterest där man kan se några varianter. Skulle även vilja ha modellen med ryggplatta och stoppad sits, då skulle jag välja ett halvgrovt gråsvart linnetyg och låta klä om den. Är för övrigt ute efter nätt karmstol där jag har samma tanke.

1 kommentar:

  1. Åh vad fin! Lyckost! Har också letat efter en sån. Lika galen i pallar som du. Behöver minst en i varje rum. Plötslig avställning eller höjd när man akut behöver en.

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...