onsdag 5 november 2014

Sovrum klart!

Nu är sovrummet klart! Det blev precis klart till mitt 30-års kalas som var i lördags. Tack alla som kom och era fina presenter och gratulationer, jag vet att några av er tittar in här ibland :)

Är så nöjd med allt i rummet, färgerna och hela känslan, mycket varmare och rofyllt. Herrn i huset har jobbat på bra som vanligt med ibland ett övervakande öga i rena Sauron-stil från min sida, vilket varit vid vissa tillfällen, mindre uppskattat :)


Det blev ju, som tidigare visat, tapeten Miko från Sandberg efter att jag ändrat mig en gång, dock ändrade jag mig faktiskt även om lamporna. Hade haft en annan i tankarna tidigare men snöat in mig på den första. Visade herrn de två lamporna och han valde den senare. Då det blev lampan Roy från Lyktan Bankeryd (som alla andra lampor vi har :)) och det blev helt rätt beslut för sedan föll andra små detaljer på plats. Lamporna är mässingsfärgade och då kom mina Skultuna ljusstakar fram, en tre-delad klädhängare i mässing som vi tog från badrummet innan det revs hittade sin plats på klädskåpets ena kortsida samt att jag hittade ursnygga läder handtag med mässingsdetalj till skåpets låda istället för de lite tråkiga i trä som följde med.

Så här ser de ut och de kommer från stilbeslag.com mycket fint där, kom hem idag :) Att byta knoppar och handtag på möbler är ett enkelt och billigt sätt att förnya och skräddarsy sina möbler för att passa en viss stil eller sin ändrade smak. Funderar att byta ut knopparna på byrån med. Det enda som fattas nu är en lampa till nattduksbordet och så ska vi fixa till dörrkarmarna mellan rummen.


Nu ska jag ställa mig och rensa största korgen med svamp :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...